< Tilbage

PERNILLE WINTHER SØRENSENS MINDEPOKAL TILDELT JYTTE OG HENNING HAVE, NORDBÆK HEREFORD, PÅ LANDSSKUET 202316-07-2023 - 14:16

Flotte ord på Facebook

På Landsskuet 2023 uddelte Herefordforeningen for første gang den ny vandrepokal "Pernille Winther Sørensens Mindrepokal", der er skænket af Rosenkær Polled Hereford til Grand Champion Hundyr på Landdskuet. Første aktie i den ny pokal tilfaldt Jytte og Henning Have, Nordbæk Hereford, for koen Nordbæk Duchess 548 S232.
Henning Have skrev efter at have modtaget pokalen følgende på Facebook:
Måske er der mere mellem himmel og jord ???? Vi kan simpelthen ikke sætte ord på,hvor meget det betyder for Jytte Have og jeg at vi på Landsskuet vandt den nyindstiftede pokal: Pernille Winther Sørensen`s Mindepokal for Grand Champion Hundyr. Pernille har en hel særlig plads i vores hjerter, og heldigvis er sorgen over hun ikke er der mere, stille og roligt ved at blive til en glæde over at hun var en meget stor del af vores Hereford liv. Der er store traditioner på Landskuet og i Horsens som vi alle skylder den bedste Hereford pige at holde fast i ????

< Tilbage